Event

Bloomingdale Beach Festival Curacao
03
Oct
2015

Bloomingdale Beach Festival Curacao

  • Location:Cuacao
  • Venue:Cabana Beach Club
  • Length:06:00 pm – 12:00 am

BLOOMINGDALE BEACH komt op 27 september voor de tweede keer naar Curaçao. Na een uitverkochte editie van vorig jaar keert de bekende Beachclub uit Nederland weer terug op het strand van CABANA BEACH.

BLOOMINGDALE BEACH staat bekend om de combinatie van een unieke strandbeleving en de beste Beach events, wat feilloos aansluit op alles waar CABANA BEACH voor staat, daarom is dit de perfecte locatie voor BLOOMINGDALE BEACH FESTIVAL. Daarnaast support BLOOMINGDALE BEACH altijd hun resident artiesten en komen zij ieder jaar met een unieke act.

Dit jaar is de keuze gevallen op “BESTOFBOTHWORLDS”, een nieuwe formatie bestaande uit Michael Mendoza en Stefan Vilijn. Zij waren de headliner op de uitverkochte editie van de GRAND OPENING van BLOOMINGDALE BEACH. De naam zegt het al, 2 uitersten die elkaar in de DJ booth versterken en het muzikale niveau tot een ongekende climax brengen. Michael Mendoza staat achter de draaitafels bekend als het technisch wonder uit Amsterdam versus de Rotterdamse Deep House specialist Stefan Vilijn. Een unieke combinatie waarbij het gehele house scala zoals Deep, Tech en Tribal door de heren in een blended mix worden gegoten.

“BESTOFBOTHWORLDS” verschijnt enkel op exclusieve locaties dus het is een unicum om hierbij te zijn. Bloomingdale’s resident Timotheus komt ook over vanuit Nederland en de rest van de line up wordt gecompleteerd met de lokale helden Natsuj, Paco en Sento.

LINE UP
BESTOFBOTHWORLDS (MICHAEL MENDOZA B2B STEFAN VILIJN)
TIMOTHEUS
NATSUJ
PACO
SENTO

TICKETS
De speciale EARLY BIRD TICKETS inclusief BBQ zijn al compleet uitverkocht. Er zijn enkel nog reguliere tickets beschikbaar.

Early bird + BBQ – SOLD OUT!
Regular ticket – €10,00 excl. Fee

Tickets zijn online verkrijgbaar via: www.bloomingdalebeach.com en daarnaast verkrijgbaar in Curaçao bij de volgende verkooppunten:
– Cabana Beach
– Albert Heijn
– Bruna
– Plein Café Wilhelmina
– Mensings Caminada
– Van der Tweel supermarket

Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom bij CABANA BEACH om deel uit te maken van de tweede editie van Bloomingdale Beach Festival Curaçao.

BE SMART AND DON’T MISS IT! WITNESS BESTOFBOTHWORLDS