Event

Cabana Beach Festival Invites: “GLOWINTHEDARK”
11
Sep
2016

Cabana Beach Festival Invites: “GLOWINTHEDARK”

  • Location:Curacao
  • Venue:Cabana Beach Club
  • Length:03:00 am – 10:00 pm

Op 11 september maakt Curaçao zich op voor de 2e editie van 2016 van het: Cabana Beach Festival! Na de dikke editie in April met BESTOFBOTHWORLDS (DJ Michael Mendoza B2B Stefan Vilijn) haalt Cabana Beach een nieuwe internationale act naar het tropisch eiland: GLOWINTHEDARK

Dit DJ-duo heeft net een hit album gereleased ‘Lituate’ samen met SFB en kwam direct binnen op nummer 1. De kenmerkende sound van pop/eclectic zorgt ervoor dat de heren een bomvolle agenda hebben en de wereld overvliegen. Van Ushuaia in Ibiza tot Zouk in Singapore, overal waar zij verschijnen stijgt de temperatuur een paar graden en wordt het heet. En dat past precies bij Dushi Curacao. Kortom GLOWINTHEDARK mag uiteraard niet ontbreken tijdens het CABANA BEACH FESTIVAL.

LINE UP:
GLOWINTHEDARK
NATSUJ
CARLITO
Dylan Kinds
ALAIN
DJ Krokzz
MC Don T

Het strand van Cabana Beach zal op zondag 11 september worden omgetoverd tot een schitterend beach festival decor. Met je voeten in het witte zand kijk je uit over de schitterende zee en dans je tot de zon ondergaat.

TICKETS & VIP
Tickets zijn alleen aan de deur te verkrijgen dus kom op tijd en zorg dat je voor de drukte aanwezig bent! Voor VIP Tables kan je je aanvraag sturen naar vip@cabanabeachcuracao.com.