Event

Cabana Beach Festival Presents: BEST OF BOTH WORLD
24
Apr
2016

Cabana Beach Festival Presents: BEST OF BOTH WORLD

  • Location:Curacao
  • Venue:Cabana Beach Club
  • Length:04:00 pm – 11:00 pm

Op zondag 24 april pakt CABANA BEACH weer uit! Na een dikke editie in Februari is het alweer tijd voor de tweede editie van het CABANA BEACH FESTIVAL in 2016! De gouden combinatie: BESTOFBOTHWORLDS (Stefan Vilijn B2B Michael Mendoza) zal een 3HR set verzorgen. Afgelopen jaar waren de heren het succes tijdens een uitverkochte Bloomingdale Beach Festival op Cabana Beach. BESTOFBOTHWORLDS is inmiddels een begrip geworden in Nederland. De naam zegt het eigenlijk al, het beste van 2 werelden. Waar Michael Mendoza in zijn regio Amsterdam zijn naam meer dan waar heeft gemaakt is Stefan Vilijn de ware afgevaardigde voor Rotterdam. Beiden lieten zien dat ze baas in eigen stad zijn en kwamen per toeval samen in de DJ Booth. Daar sloeg de muzikale vonk over en werd de zaal
plat gespeeld. Deze, perfect op elkaar afgestemde, combinatie groeit nu uit tot een ware hype in Nederland en Curaçao maakt zich op een spetterende avond! Daarnaast vullen alle grote DJ’s van Curacao de line up aan waardoor dit CABANA BEACH editie is die je niet wilt missen!

LINE UP
BESTOFBOTHWORLDS (STEFAN VILIJN B2B MICHAEL MENDOZA)
NATSUJ
SENTO
ALAIN
CARLITO
RO1

TICKETS
Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar bij Cabana Beach om deel uit te maken van de tweede editie van het Cabana Beach festival.

VIP TABLES
VIP TABLES zijn verkrijgbaar via vip@cabanabeachcuracao.com.