Event

Destination Korsou With Robin Riccio & Lucien Foort
13
Dec
2014

Destination Korsou With Robin Riccio & Lucien Foort

  • Location:Curacao
  • Venue:Bermuda Curacao
  • Length:10:00 pm – 04:00 am

Nederlands grootste Dj talent naar Curaçao!

Willemstad – De winter staat voor de deur in Nederland, en de laatste festivaltenten worden nog even veilig opgeborgen. Dit geldt ook voor de festival organisator Dancetour, die jaarlijks 12 grote festivals in verschillende steden organiseren. Hun visie: door een goede samenwerking met de diverse gemeentes als de artiesten en sponsoren de bewoners van een stad iets terug te geven. De toegang tot de festivals die ze organiseren is daarom volledig gratis.

Naast de festivals organiseert Dancetour ook een speciale Dj Clash, om zo landelijk de jonge talenten een kans te geven zich letterlijk in “the picture” te draaien. Jaarlijks doen hier meer dan 300 talenten aan mee, waar bijvoorbeeld niemand minder dan Dj Dannic als winnaar uit is gekomen een aantal jaar terug.

Dit jaar is de Dongense DJ Robin Nollen, beter bekend onder zijn artiestennaam Robin Riccio, als winnaar uit de bus gekomen. Robin was eerder al winnaar bij de Dancetour in Breda en laat nu landelijk 300+ dj’s achter zich. Naast twee optreden voor Dancetour in 2015 en een samenwerking in de studio met niemand minder dan Lucien Foort, komt hij ook samen met Lucien Foort naar Curaçao voor een optreden in Club Bermuda.

De 21-jarige Robin is superblij met deze overwinning. “Te gek, een droom komt uit” schrijft hij op zijn facebook pagina. De prijs die hij zaterdagavond won werd hem toegekend door een vakjury en bekende namen als Hardwell en Nicky Romero spraken hun waardering al uit over eerdere producties van Riccio. Het zal dus niet lang duren voordat we zijn naam terug gaan vinden in de Top Dj lijsten.

Door de goede samenwerking die Bermuda onderhoud met diverse partijen in Nederland hebben we dus het genoegen om Zaterdag 13 December dit grote talent te mogen ontvangen. De deuren zullen geopend zijn vanaf 22.00, en Robbin zal worden bijgestaan door Lucien Foort en Bermuda’s resident Dj Natsuj. De entree is slechts Nafl 15,- en kaarten zijn gewoon aan de deur te verkrijgen voor iedereen die zin heeft in een avond fijne dance muziek.

Get Lost in Bermuda!